Agisoft
Get Adobe Flash player
Címlap Termékeink PhotoScan

 Agisoft PhotoScan

 

Az Interspect Kft. az Agisoft PhotoScan magyarországi forgalmazójaként részt vesz a szoftver továbbfejlesztésében, egyedi funkciók kialakításában, vállalja a szoftver betanítását, komplett fotogrammetriai munkaállomással is forgalmazza azt. 

Magyarország egyik legnépszerűbb fotogrammetriai csoportjaként nagy tapasztalatokkal rendelkezünk a légi és terepi fotogrammetria gyakorlati, projekt szintű végrehajtása és oktatása területén. Cégünk a legkifinomultabb távérzékelési, fotogrammetriai, nemzetközi piacon és oktatásban elismert szoftverek forgalmazója, és megalkotója.

 

 

 

Agisoft Photoscan

PhotoScan

Szoftver:

 

Az Agisoft PhotoScan egy stand-alone licenszelésű szoftver, amely a fotogrammetriai fényképfeldolgozást, digitális ortofotó- illetve háromdimenziós modell készítést hivatott elvégezni és a nemzetközi szinten legjobban elfogadott sugárnyaláb kiegyenlítéses légi háromszögelés eljárását alkalmazza. 

A térinformatikai, légi fotogrammetriai és térképi alkalmazásokon túl jól bevált a három dimenziós kulturális örökség dokumentációs feladatokhoz, vizuális effektusok előállítására, valamint a tárgyak paramétereinek, téradatainak közvetett méréséhez, így helyszínelési adatrögzítési feladatokhoz is ajánlható. Az intelligens, automata feldolgozó rendszer a fotogrammetria egy új fejezetét nyitotta meg. A szakemberek munkáját gyorsabbá és egyszerűbbé tette szerte  avilágon, miközben a szakmával ismerkedők kedvét is felkeltette érthető, jól felépített működésével.

 

A korszakalkotó szoftver alkalmazási lehetőségeit esettanulmányok és a különböző országokban végbemenent projektek sora igazolják.

 

Agisoft Photoscan funkciók
  Hagyományos változat Professzionális kiadás
Légi és közeli tartományú háromszögelés
Pontfelhő generálás
3D modell generálás
Textúra leképezés
Koordinátarendszer átváltás  
DEM generálás  
Ortofotó generálás, rektifikáció  
Georeferálás és kimenet exportálás  
4D rekonstrukció  
Multispektrális felvételek feldolgozása  
Python szkript támogatás  
Betanítás  

 

 Az Agisoft PhotoScan alkalmazási területei (PDF - 2,6 MB)

 

 A szoftver alkalmazása az Interspect UAS ortofotó és 3D projektjeinek egyikénél

 

 

 

 A szoftver alkalmazása az Interspect repülőgépes ortofotó projektjeinek egyikénél

 

További információkért hívja ügyfélszolgálatunakt a 06 70 615 7223 telefonszámon, vagy keresse fel a www.agisoft.ru honlapot. 

 

 

Professzionális fotogrammetriai munkaállomások mindenkinek

Munkaállomások

 

A munkaállomás a következőket foglalja magában:

 

- Túlfeszültség és áramszünet védelem (megvédi a számítógépet az áramingadozás káros hatásaitól és áramkimaradás esetén a rendszer akkumulátorról üzemel tovább, így a nem mentett változtatások is elmenthetők.

- Nagysebességű SSD rendszermeghajtó, 1 TB HDD tármeghajtó A hardver átgondolt felépítése lehetővé teszi a térinformatikai szoftverek zavartalan működését és a nagyméretű raszteres és vektorgrafikus állományok gyors böngészését és szerkesztését. A nagykapacitású merevlemez ~1000 GB térinformatikai adat eltárolását teszi lehetővé, és ez a kapacitás könnyen bővíthető.

- USB 3 külső meghajtók és hálózati csatlakozás az archiválás, adatátvitel gyors megvalósítása érdekében.

- A legnépszerűbb ingyenesen frissíthető térinformatikai szoftver (a szoftver megújítása nem von maga után további költségeket az idő múlásával) A Qgis aktuális verziójának telepítése és gyors bemutatása beletartozik a csomagba.

- 24' 1920x1080 síkképernyős monitor- Halk üzemelés, zajtalan hűtés A zajmentesség a modern számítógépekkel szemben támasztott egyik fontos elvárás a munkakörülmények javítása érdekében.

 

 

Kérje ajánlatunkat